Egen produktutveckling

Enoc – svensktillverkat sedan 1935

Enoc System är en av Skandinaviens främsta tillverkare av kapslingar och tillbehör för nätverks- och datainstallationer. Huvudkontoret ligger i Anderstorp med verksamhet i flera länder i norra Europa. Våra produkter karaktäriseras av hög kvalitet, flexibilitet och genomtänkt design. Vi kan det här med serverskåp som ska skydda och förvara känslig utrustning i ditt nätverk eller datacenter. Från enstaka rack till hela systemlösningar.

Fyra generationer av entreprenörer

Enoc System är familjeföretaget som har utvecklat produkter i fyra generationer. Enoc System startades 1935 av bonden Enoc Johansson. Tiderna var tuffa i Småland och tillverkningen av elprodukter i gjutgods blev ett komplement till jordbruket. Därefter har vi successivt utvecklats till det vi är idag.

Vi finns nära dig

Vi finns nära dig

Tyngdpunkten i vår marknadsförings- och försäljningsverksamhet ligger i norra Europa, med egna dotterbolag i Tyskland och Frankrike. Tillsammans med en rad samarbetspartners innebär det en effektiv och kundnära säljorganisation, som vi valt att komplettera med en omfattande lagerhållning för att öka produkttillgängligheten. För dig som kund innebär det snabba leveranser.

Vi finns nära dig
Flexibilitet och kundanpassade lösningar

Flexibilitet och kundanpassade lösningar

På Enoc System lägger vi stort fokus på att lyssna och förstå våra kunders önskemål för att tillsammans hitta lösningar och möjligheter. Det kräver en flexibilitet både i konstruktion och i tillverkning, men också i detaljer och lösningar. Flexibilitet och kundfokus är hörnstenar hos oss på Enoc. Vår produktion anpassas snabbt efter våra kunders behov. Detsamma gäller våra produkter som med sitt unika modulsystem lätt kan byggas i en mängd olika varianter.

Details make the difference

Details make the difference

Kombinationen av ett brett standardsortiment och kundunika lösningar hela vägen från projektering till montering gör att du som kund får gränslösa möjligheter. På Enoc är vi fast beslutna att hitta den lösning som passar dig bäst. Det är vad vi kallar ”The Enoc Way”.

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa, serviceinriktade och lösningsorienterade medarbetare som vill ingå i vårt team. Är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka en spontanansökan till info@enocsystem.com Välkommen att höra av dig!

Maila oss