Kvalitet från grunden

Erfarenhet, innovation och flexibilitet kombineras med kvalitet hos oss på Enoc System. Det gäller såväl enskilda produkter som hela vår affärsmodell – från produktutveckling till försäljning och service. Produktionen sker i vår egen fabrik, där vi utvecklar produkter och skräddarsydda lösningar tillsammans med våra kunder.

Certifieringar

Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 och vår egen kvalitetspolicy sträcker sig från företagsnivå till varje enskild medarbetares vardag. Ordning och reda i ekonomin är också en del av vår kvalitet. Enoc System har kreditbetyg AAA, det högsta man kan få i Sverige.

Modulsystem med oändliga möjligheter

Modulsystem med oändliga möjligheter

Produkter från Enoc har en flexibel design och är lätta att bygga i en mängd olika variationer. Modulsystemet, grunden i vår produktutveckling, betyder att endast några komponenter behöver förändras för att skapa nya lösningar och möjligheter. Genom att finnas med redan på projektstadiet kan vi bidra till att optimera lösningen, oavsett om det gäller hela serverhallar eller enskilda rack och dataskåp.

Design utan vassa kanter

Design utan vassa kanter

Våra datorskåp och serverrack ska vara funktionella och ha hög prestanda – men de ska också vara vackra för ögat. Design är en del av vår professionalitet och en viktig del av idéarbetet i vår produktutveckling.

Upptäck våra produkter
Design utan vassa kanter