Lediga tjänster

Här kan ni läsa mer om lediga tjänster som Enoc System erbjuder

Produktutvecklare till Enoc System!

 

Är du personen som har ett genuint intresse av design och teknik, vill jobba med att utveckla produkter från ax till limpa och jobba på ett företag som präglas av stabilitet, glädje och frihet under ansvar för dig som medarbetare? Vi på Enoc System söker nu en produktutvecklare, kanske är det du som är vår nya kollega?

 

Om Enoc System
Enoc System grundades redan 1935 och har successivt utvecklats till en av Skandinaviens främsta tillverkare och leverantör av kapslingar och tillbehör för nätverks- och datainstallationer med verksamhet i flera länder i norra Europa. Enoc System är ett familjeägt företag som kännetecknas av stabilitet och trygghet. Under årens lopp har vi växt och utvecklats som bolag och det vill vi fortsätta göra. Hos oss ska det vara kul att jobba och vi hjälper varandra för att tillsammans nå gemensamma mål. Vi jobbar med utveckling av egna produkter i en spännande bransch som med all säkerhet kommer utvecklas än mer framöver och i närtid är exempelvis utbyggnad av 5G-nät bara ett exempel. Vi ser framemot vår fortsatta resa framåt och hoppas du vill vara med på det tåget.

Dina arbetsdagar:
Som produktutvecklare hos oss på Enoc System kommer du tillsammans med dina kollegor ta fram nya produkter, både till standardsortiment och för kundspecifika önskemål, och detta från "ax till limpa". Spektrat av produkter kommer vara från en kabelbygel till ett helt datacenter så du kan räkna med en variation av olika produkter. Det innebär att i sin tur att du kommer jobba med såväl projektledning under produktutvecklingsprocesserna, design av produkter, konstruktion/ritande i CAD, prototyputvärdering, framtagande av marknadsmaterial men du kommer även ha kontakt med såväl underleverantörer som kunder. Vi är stolta över att våra kunder finns såväl i Sverige som internationellt.

Kommer du trivas i denna tjänst?
För att du ska trivas i denna tjänst ser vi att du har en relevant utbildning inom detta område och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter där du hanterar Solid Works eller liknande program med van hand. Projektledning är också något du trivs att jobba med och något som du har jobbat med innan. Du kommer konstruera produkter i olika typer av material, exempelvis plåt, aluminium, zink och plast och vi ser därför att du har känsla och intresse för detta. Du hanterar svenska och engelska i både tal och skrift. Att tänka utanför boxen men samtidigt vara analytisk och eftertänksam är betydelsefulla komponenter hos dig personlighetsmässigt. Vidare är du en driven person som inte har några problem att jobba såväl självständigt som tillsammans med kollegor, leverantörer och kunder. Ditt intresse för design och teknik är stort och du gillar att jobba i det lilla men stabila och trygga bolaget.

Vi kommer arbeta med ett löpande urval, och ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Din ansökan skickas till: theres.enocson@enocsystem.com

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Andersson: patrik.andersson@enocsystem.com

Produktionschef till Enoc System!

 

Enoc Systems nuvarande Produktionschef tar en ny roll inom verksamheten, därför söker de nu en ny Produktionschef till deras team. Trivs och utmanas du av att arbeta med en variation av utvecklande ansvars- och arbetsuppgifter med medarbetare och produktion i fokus? Då kan det vara precis dig vi söker!

 

Uppgifter och ansvarsområden:
Som Produktionschef får du arbeta i en varierad roll med mycket ansvar. Du kommer lägga ett fokus på ständiga förbättringar och utveckling av verksamheten, så väl vad gäller produktionsmetoder och flöden även vidareutveckla teamet i produktionen som består av ca 12 st medarbetare.
Rollen innebär även att du kommer att sitta med i produktionsledningsgruppen.

Exempel på dina ansvarsområden:

  • Säkerställa att produktionen kontinuerligt förbättras på måltal inom säkerhet, kvalitet, produktivitet och kostnad genom applicering av lean
  • Ombesörja den dagliga driften och säkerställa att företaget levererar vad som krävs till kund på resurssnålaste och säkraste sätt
  • Löpande utvecklingssamtal  och lönesamtal för produktionspersonalen tillsammans med HR
  • Vara delaktig i arbetsmiljöarbetet  för hela produktionen tillsammans med HR och skyddsombud
  • Aktivt deltaga i produktionsledningsgruppens möten och uppföljningar

Din profil:
För att lyckas bra i rollen ser vi gärna att du har en god förmåga att leda, utveckla, engagera och motivera medarbetare för att skapa en teamkänsla och delaktighet. Som person är du jordnära, strukturerad samt gillar att ständigt utveckla. Du vågar, och vill, ta tag i både roliga som tuffa frågor och du är inte rädd för att ta beslut och ta ansvar för ditt arbete. Vidare arbetar du proaktivt och har en förmåga att arbeta flexibelt vilket innebär att du kan förutse uppkomna situationer och löpande kunna omprioritera.

Erfarenhetsmässigt ser vi att du har några års erfarenhet från tillverkningsindustrin samt erfarenhet av att framgångsrikt leda produktionspersonal där du har haft personalansvar. Alternativt har du en utbildning inom relevant område samt innehar en teknisk förståelse. Vi ser gärna att du har god kunskap om verktyg, processer och metoder inom produktion och kvalitet.  Du hanterar svenska och engelska flytande i både tal och skrift och har goda kunskaper i Officepaketet samt vana från att arbeta i affärssystem. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från Monitor eller  Microsoft Dynamics BC men det är inget krav. Det är även ett plus ifall du har kunskaper och erfarenheter av förändringsarbete och Lean/5S.

Att jobba tillsammans med oss:
Enoc är ett bolag och en bransch som ligger rätt i tiden. Vi ser personalen som vår främsta resurs och satsar därför mycket för att vår personal ska trivas och ha det så bra som möjligt! Du kommer arbeta i en miljö präglad av laganda, där vi har ödmjukhet inför varandras kompetens. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas på en arbetsplats där du som medarbetare får möjlighet att ta eget ansvar.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss som vår nya kollega!

I denna rekrytering samarbetar Enoc System med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson på stina.runesson@onepartnergroup.se alt 0371-394101.